‘Een uit de hand gelopen hobby’ zo beschrijf ik mijn bedrijf als iemand vraagt hoe 2CVplus tot stand is gekomen.

Van jongensdroom naar 2CV Verhuurbedrijf

Hans Toebast is ooit begonnen met het restaureren en rijdend houden van Lelijke Eendjes. Al gauw begonnen zijn prachtig onderhouden auto’s op te vallen en werd de vraag steeds vaker gesteld of ze ook te huur waren. Ondertussen is het bedrijf zo groot gegroeid dat Hans van zijn hobby zijn brood verdient.

Welgeteld staan er nu 20 eendjes, een Citroën Mehari, Citroën Dyane, 4 stuks Renault 4 en een Peugeot 404 in de stalling in Herveld die meerdere malen per week het daglicht mogen zien wanneer er weer ‘eendje’ verhuurd wordt.

Waarom 2CVplus?

Iets voor iedereen

Bij 2CVplus is er heel veel mogelijk en we willen dan ook ons uiterste best doen om samen met jou tot een geslaagd dagje uit te komen.

Goede reviews

Wij hebben tot nu toe alleen maar positieve ervaringen mogen ontvangen over het huren van een oldtimer bij ons. Daar worden wij blij van!

Aantrekkelijke prijzen

Onze prijzen zijn ten opzichte van onze mede 2CV-fanatiekelingen erg voordelig. Zo huur je met 4 personen al een 2CV voor maar 149,-

Huiselijk gevoel

2CVplus voelt voor ons als thuiskomen. Het is een laagdrempelig bedrijf waar men gelukkig wordt van dezelfde dingen. Mooie auto’s en gezelligheid!

Liefde voor het vak

Onze 2CV’s worden met liefde gerestaureerd en behandeld. Onze missie is deze auto’s lopend te houden zodat u er van kan blijven genieten.

Neem contact op