Drie Provincies: Route voor gevorderden

Wie had dat gedacht! Rijden met een oldtimer, op standje ‘zondagsrijden’ en dan ook nog drie provincies bezoeken. Met deze prachtige route is het allemaal mogelijk. Laat je mee voeren over bruggen, door idylische dorpjes, smalle weggetjes, een pont en langs het water. Deze route is voor degene die optimaal willen genieten van het rijden in een oldtimer.

  • Iconische landmarks zoals de Waalbrug en Liberation Route
  • Afwisseling van (monumentale) bebouwing en natuurgebieden
  • Bezienswaardigheden staan vermeld in de route met aanvullende informatie
  • Dagvullende route met uiteraard ruimte om te stoppen voor lunch/korte stops.
  • Uitgebreide keuze aan restaurants of natuur om zelf te picknicken
  • Oversteek van maas en waal met veerpont en grote en kleine bruggetjes.
Drie Provincies

De mooiste route als je zo veel mogelijk wil touren.

Overige informatie


Drie provincies route is een route waarbij het rijden van de eend volledig centraal staat. Er worden heel wat kilometers afgelegd en je zult op plekken komen waarvan je haast zou denken dat je je in frankrijk bevindt.

Een 2CV huur je al voor 149,- per dag.
(Met 4 personen komt dat uit op slechts 37,25 p.p.) KM- en keuze vrij.

Startend vanuit Herveld neemt deze route je mee vanuit Gelderland naar het heuvelachtige Limburg om vervolgens het gezellige Brabant te verkennen en allemaal in een lelijk eendje (of een Renault 4’tje).

Je kan in plaats van lunch in een restaurant er uiteraard ook voor kiezen je eigen koelbox en picknickkleed mee te nemen want langs de route zijn er genoeg plekken om ‘ouderwets’ de eend te parkeren en heerlijk in het gras van de omgeving te genieten.

Ben je met een grote groep? informeer dan even naar de lijst met aanbevolen restaurants zodat je alvast kunt reserveren.

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn vereist


Reserveringsoverzicht


Ontdek hier meer
Routes & dagjes uit

Nijmegen 2CV Stedentrip

De stedentrip Rijk van Nijmegen is een heerlijke route waarbij relaxen en verkennen een grote rol speelt. Ook is deze route speciaal ontworpen voor spontaniteit. Er is genoeg tijd om te stoppen bij een van de vele bezienswaardigheden.

Ook leuk om deze tocht in combinatie te plannen met een van de vele activiteiten die de omgeving rijk is. Wij denken graag met je mee!


Weet jij de oplossing?!

De stedentrip is nu ook verkrijgbaar als puzzeltocht! Een leuke activiteit waarbij samenwerken een grote rol speelt. Komen jullie er samen uit?

Per auto zijn er vier verschillende rollen te verdelen. Wil je de puzzeltocht met minder personen maken? Dat kan! Dan wordt de uitdaging des te groter.

Lees verder

Puzzeltocht

Rijk van Nijmegen