2CV Stedentrip: Rijk van Nijmegen

Wist je dat het Rijk van Nijmegen niet alleen Nijmegen omvat?! De zogenoemde 2CV stedentrip is veel groter en is zeker de moeite waard om te verkennen! o.a. Berg en dal, Heumen, Wijchen, Mook en Middelaar zijn deel van het rijk en omvatten de mooiste plekjes om te ontdekken!

  • Iconische landmarks zoals de Waalbrug en Liberation Route.
  • Afwisseling van (monumentale) bebouwing en natuurgebieden.
  • Bezienswaardigheden staan vermeld in de route met aanvullende informatie.
  • Ruimte voor persoonlijke interesse zoals een wandeling of bezoek aan een museum.
  • Uitgebreide keuze aan restaurants of natuur om zelf te picknicken.
  • Musea zoals Valkhof museum, museumpark Orientalis en Vrijheidsmuseum op de route.
2CV Stedentrip

Naar de oudste stad van Nederland

Overige informatie


Een fantastische 2CV stedentrip speciaal voor degene die de tour willen combineren met lekker lang lunchen op een van de vele terrasjes langs de route of onderweg een museum willen bezoeken.

Een 2CV huur je al voor 149,- per dag.
(Met 4 personen komt dat uit op slechts 37,25 p.p.) KM- en keuze vrij.

Startend vanuit Herveld (Of een andere afgesproken plek) voert de route je langs prachtige en bekende plekken zoals de waalbrug, zevenheuvelenweg (bekend van de vierdaagse), het wijndorp van Nederland, De rijke architectuur van Berg en dal en de prachtige natuurgebieden die deze omgeving rijk is.

De route is zowel schriftelijk als digitaal te navigeren. Op je schriftelijke route vind je namelijk een QR-code om te scannen met je smartphone als je er schriftelijk niet uit komt.

Je kan uiteraard ook je eigen koelbox en picknickkleed meenemen want langs de route zijn er genoeg plekken om ‘ouderwets’ de eend te parkeren en heerlijk in het gras van de omgeving te genieten.

Ben je met een grote groep? informeer dan even naar de lijst met aanbevolen restaurants zodat je alvast kunt reserveren.

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn vereist


Reserveringsoverzicht


Ontdek hier meer
Routes & dagjes uit

Deze 2CV stedentrip is ook beschikbaar als puzzeltocht, zie hieronder!

Weet jij de oplossing?!

De stedentrip Rijk van Nijmegen is nu ook verkrijgbaar als puzzeltocht! Een leuke activiteit waarbij samenwerken een grote rol speelt. Komen jullie er samen uit?

Per auto zijn er vier verschillende rollen om te verdelen. Wil je de puzzeltocht met minder personen maken? Dat kan. Dan wordt de uitdaging des te groter!

Ontdek de prachtige route door drie provincies

Wie had dat gedacht! Rijden met een oldtimer, op standje ‘zondagsrijden’ en dan ook nog drie provincies bezoeken. Met deze prachtige route is het allemaal mogelijk. Laat je mee voeren over bruggen, door idylische dorpjes, smalle weggetjes, een pont en langs het water. Deze route is voor degene die optimaal willen genieten van het rijden in een oldtimer.