Puzzeltocht: Rijk van Nijmegen

De puzzeltocht is speciaal ontworpen voor 2CVplus en neemt ons mee langs de bezienswaardigheden en geschiedenis van zowel de omgeving als de 2CV zelf. Dit is een van de leukste groepsactiviteiten in de regio Nijmegen. Lukt het jullie om de juiste persoon op de juiste plek in het team te plaatsen en zo de puzzel op te lossen?!

  • Iconische landmarks zoals de Waalbrug en Liberation Route
  • Afwisseling van kennis, doe-opdrachten en oplettendheid.
  • Bezienswaardigheden staan vermeld in de route met aanvullende informatie
  • Ruimte voor persoonlijke interesse zoals een wandeling of bezoek aan een museum.
  • Uitgebreide keuze aan restaurants of natuur om zelf te picknicken
  • Musea zoals Valkhof museum, museumpark Orientalis en Vrijheidsmuseum op de route
Groepsactiviteiten Nijmegen

Puzzeltocht: Weten jullie de puzzel op te lossen?!

Overige informatie over groepsactiviteiten Nijmegen


Een leerzame puzzeltocht speciaal voor degene die de tour willen combineren met een flinke dosis teambuilding. Ook is er tijdens deze puzzeltocht ruim de tijd voor een lange lunch of een bezoek aan een van de vele bezienswaardigheden.

Startend vanuit Herveld voert de navigeerder van je team je langs prachtige en bekende plekken zoals de waalbrug, zevenheuvelenweg (bekend van de vierdaagse), het wijndorp van Nederland, de rijke architectuur van Berg en dal en de prachtige natuurgebieden die deze omgeving rijk is en beantwoord je de bijpassende vragen.

Je kan uiteraard ook je eigen koelbox en picknickkleed meenemen want langs de route zijn er genoeg plekken om ‘ouderwets’ de eend te parkeren en heerlijk in het gras van de omgeving te genieten.

Ben je met een grote groep? informeer dan even naar de lijst met aanbevolen restaurants zodat je alvast kunt reserveren.

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn vereist


Reserveringsoverzicht


Ontdek hier meer
Groepsactiviteiten in Nijmegen e.o.

Deze puzzeltocht is ook beschikbaar als 2CV Stedentrip, zie hieronder!

Nijmegen 2CV Stedentrip

De stedentrip Rijk van Nijmegen is ook verkrijgbaar zonder puzzel! Een heerlijke route waarbij relaxen een grote rol speelt. Ook is deze route speciaal ontworpen voor spontaniteit. Er is genoeg tijd om te stoppen bij een van de vele bezienswaardigheden.

Ook leuk om deze tocht in combinatie te plannen met een van de vele activiteiten die de omgeving rijk is. Wij denken graag met je mee!

Ontdek de prachtige route door drie provincies

Wie had dat gedacht! Rijden met een oldtimer, op standje ‘zondagsrijden’ en dan ook nog drie provincies bezoeken. Met deze prachtige route is het allemaal mogelijk. Laat je mee voeren over bruggen, door idylische dorpjes, smalle weggetjes, een pont en langs het water. Deze route is voor degene die optimaal willen genieten met het rijden in een oldtimer.