Teambuilding activiteiten outdoor

De leukste teambuilding activiteiten outdoor zijn toch wel een 2CV huren bij ons. Het behoort tot de originele bedrijfsuitjes en toevallig ook het leukste bedrijfsuitje in Nijmegen. Grote organisaties gingen je al voor zoals KPN, ASCI en gemeente Overbetuwe.

Beschikbare opties:

  • Auto’s op gewenste locatie
  • Teambuilding activiteiten zoals een outdoor Puzzeltocht
  • Verschillende routes voor het bedrijfsuitje in Nijmegen e.o.
  • Binnenruimte om te verzamelen, voor een toespraak en/of koffie te drinken
  • Uitgebreide keuze aan restaurants of natuur om zelf te picknicken
  • Andere wensen voor unieke bedrijfsuitjes zijn altijd bespreekbaar
Originele bedrijfsuitjes

2CV navigeren is gezelligheid en teambuilding in 1!

Overige informatie over teambuilding activiteiten outdoor

Teamwork zorgt voor een hecht en positief team

Teambuilding is gericht op samenwerken. Een goede en productieve samenwerking kan zorgen voor succes. Daarnaast heeft teambuilding activiteiten outdoor een positief effect op het plezier en enthousiasme op de werkplek.

Communicatie

Om productief te kunnen werken, is een goede communicatie essentieel. Misverstanden zorgen alleen maar voor vertraging en een lagere productiviteit. Teambuilding activiteiten laten op een manier zien hoe je verbaal en non-verbaal met elkaar kan communiceren.

Leiderschap

Elk team heeft leiders nodig om structuur aan te brengen en een duidelijke richting en strategie aan te houden. Tijdens de puzzeltocht krijg je allemaal een rol aangewezen en alleen met samenwerken los je de puzzel op!

Verbondenheid

Naast vertrouwen, zorgen teambuilding activiteiten ook voor meer verbondenheid. Je werknemers leren hun collega’s op een andere leuke manier kennen. Doordat je samen nieuwe dingen ervaart, kan er een gevoel van verbondenheid en een wij-gevoel ontstaan.

Wat kan je verwachten?

De 2CV Oldtimers worden naar uw bedrijf of locatie naar keuze getransporteerd. Na een korte kennismaking en een uitgebreide uitleg over de auto vertrekken uw Team(s) in een prachtige 2CV Oldtimer. Het rijden en manoeuvreren met een old-timer vergt inspanning. Onderweg wachten de uitdagingen die wij vooraf met elkaar afstemmen en past bij de groep.

Wat zijn de kosten?

Reken initieel op €40,- per persoon (let op: dit is o.b.v. 4 personen per voertuig). Natuurlijk zijn de old-timers kilometer- en keuze vrij. We vragen natuurlijk wel een borg en de gemaakte brandstof kosten. Bel Hans op 06- 103 500 44 voor een toelichting of offerte op maat en kom gerust langs op onze locatie in Herveld voor een leuk gesprek.

Bedrijfsuitje aftrekbaar of niet?

Als deze workshop relevant is in jouw branche en bedoeld is om jouw kennis te verbreden zijn deze investeringen aftrekbaar als bedrijfskosten. Je mag ook de te betalen btw aftrekken. Hiervoor geldt wel een drempel van € 4.700. Haal je deze drempel niet, dan kun je er als ondernemer voor de inkomstenbelasting ook voor kiezen om 80% van de gemaakte kosten af te trekken. Hieronder vallen ook de verblijfs-, lunch- en reiskosten. Verifieer dit vooraf bij uw accountant/boekhouder of Belastingdienst.

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn vereist


Reserveringsoverzicht


Ontdek hier
Routes & dagjes uit

Nijmegen 2CV Stedentrip

De stedentrip Rijk van Nijmegen is ook verkrijgbaar zonder puzzel! Een heerlijke route waarbij relaxen een grote rol speelt. Ook is deze route speciaal ontworpen voor spontaniteit. Er is genoeg tijd om te stoppen bij een van de vele bezienswaardigheden.

Ook leuk om deze tocht als puzzeltocht of in combinatie te plannen met een van de vele activiteiten die de omgeving rijk is. Wij denken graag met je mee!

Ontdek de prachtige route door drie provincies

Wie had dat gedacht! Rijden met een oldtimer, op standje ‘zondagsrijden’ en dan ook nog drie provincies bezoeken. Met deze prachtige route is het allemaal mogelijk. Laat je mee voeren over bruggen, door idylische dorpjes, smalle weggetjes, een pont en langs het water. Deze route is voor degene die optimaal willen genieten met het rijden in een oldtimer.